Rajani

RAJANI DOMBRECHT

Rajani kreeg op 5-jarige leeftijd de liefde voor de dans te pakken en startte met ballet bij dansschool Ann-Sophie Deweer, waarna al gauw andere dansstijlen volgden, o.m. musical en jazz. Op 10-jarige leeftijd werd ze toegelaten tot het showteam onder leiding van Jac Delsing en Eliane De Gendt, waarmee ze aan optredens en wedstrijden deelnam.


Rond die periode kwam ook de nieuwsgierigheid naar haar Indische roots en naast 9 uren dansles per week, startte zij met Bollywood. Rajani volgde talloze stages en workshops, ballet, modern, hedendaags, jazz , Bollywood … bij gerenommeerde dansdocenten.


Zij deed zelf ook de nodige ervaring op als danslerares en Favole kon reeds beroep op haar doen als interim dansleerkracht. Sinds 2017 zijn we fier om de immer positief ingestelde en talentvolle Rajani als vaste kracht tot ons docententeam te mogen rekenen. Rajani zelf kijkt er vol zin naar uit om de jonge leerlingen van Favole van een goede en belangrijke basisopleiding te voorzien.


‘Ik put enorm veel kracht uit het dansen, het contact met de leerlingen en de collega’s. Een betere energiebron kan ik mij niet voorstellen.’