Nieuws

NIEUWS

Kledijverkoop en inschrijvingsdagen

Zaterdag 7 september en zondag 29 september 2019 van 14 tot 18 uur is er mogelijkheid tot aankoop van danskledij (ook 2de hands).


Benieuwd welke kledij je moet dragen? Lees het hier!

ZOMERACTIVITEITEN

Videoclip 'Work it Out' voor Day of Industrial Heritage

Onze Hip Hop dansers, alsook 4 van onze jongere Dancemix Dansertjes zijn te zien in deze clip, gemaakt te Industriemseum Gent, België, in opdracht van European Route of Industrial Heritage.

Meer dan 3000 jonge mensen, verspreid over 32 locaties in Europa leerden dezelfde choreografie aan. Er volgt dus nog een compilatie van dansers uit alle verschillende landen.   


Nieuw vanaf september 2018

- Uniform dansgerichte gymnastiek (15 euro)


- Nieuw T-shirt Dancemix (15 euro)


- Korte balletsokjes vervangen de collants tijdens warmere periodes (€ 4,5 euro): bestemd voor de klassen pré-ballet en ballet lagere 1 tot en met 3.Voorstelling ‘Once Upon a Tree’ 2018  - uitverkocht

Kort

Vanaf heden zijn de nieuwe uurroosters beschikbaar en kan er worden ingeschreven voor volgend dansseizoen.
Dansseizoen 2019-2020 gaat op

9 september 2019 van start! 

OPENINGSUREN WINKELTJE:

- maandag 19u tot 22u

- woensdag 13u30 tot 18u30

NIEUW vanaf dansseizoen 2019-2020:

MODERN JUNIOR (9-12 jaar)

Er was eens een heel speciale boom, ergens diep in het betoverende bos, waarbij iets buitengewoons gebeurde. Om haar baby te beschermen tegen het kwaad, liet een jonge moeder er noodgedwongen haar kind achter. De dieren en magische wezens uit het bos, hadden beslist om zich over het kind te ontfermen. Ze kozen voor haar de naam ‘Iris’, sommigen omwille van de betekenis ‘regenboog’, anderen dan weer wegens de verwijzing naar de bloem die staat voor hoop en blijdschap.

Volg Iris doorheen haar wonderbaarlijke avonturen als ze opgroeit in de prachtige fauna en flora van het toverbos. Kijk vol spanning toe hoe ze de gevaarlijke nacht met duistere boswezens trotseert.


Dansschool Favole presenteert dit onvergetelijk sprookje, waarin verschillende dansstijlen (waaronder klassiek ballet, modern, …) op een aparte manier aan bod zullen komen.

Maar let op! Hetzelfde verhaal kan op een andere manier worden verteld, afhankelijk van de persoonlijke visie van de verteller. Cast A en B brengen u bijgevolg een geheel verschillende uitwerking van het verhaal met o.m. andere choreografieën, kostuums en muziek.